Ameezing Eindhoven in teken van vrijheid en verbinding


EINDHOVEN – Ook dit jaar organiseert het Lampegats Gemengd Mannenkoor (LGMK) het meezing-evenement Ameezing Eindhoven, ter herdenking van de bevrijding. Vrijdag 20 september is het weer zover.

Duizenden bezoekers zullen, met een drankje in de hand, volop meezingen met het LGMK en de Ameezing-band, o.l.v. dirigent Wikke van Wershoven. Alle generaties en stemtypen door en met elkaar, loepzuiver of dolenthousiast, ín de maat of net te laat, met vrienden, buren of kinderen. Alle teksten staan groot op schermen te lezen.

Begonnen met een paar honderd meezingers op het Stadhuisplein, werd het evenement langzaam steeds groter. Na 15 edities is het evenement verplaatst naar de huidige locatie bij de Van Doorne kiosk.

Deze 18e editie start om 20.00 uur bij de Van Doorne kiosk, Albertingk Thijmlaan 1 te Eindhoven. Het plein gaat open om 18:00 uur, om 19.00 uur wordt het publiek vast opgewarmd met coverband “Sting Alike”. Ook in de pauze wordt muzikaal entertainment gegarandeerd. Ook dit jaar is de toegang gratis.