Epilepsieloop Kempenhaeghe in Sterksel en Heeze

HEEZE – Stichting Kempenhaeghe houdt op zaterdag 12 oktober een epilepsieloop, om aandacht te vragen voor meer onderzoek naar epilepsie. Deelnemers kunnen kiezen uit twee routes: een rolstoelvriendelijke route van 3 km bij Kloostervelden in Sterksel en een 10 km route door de bossen rondom Kempenhaeghe in Heeze.

Verpleegkundig specialist Carly Jansen

Elke dag zien de medewerkers van Kempenhaeghe, gespecialiseerd centrum op het gebied van complexe epilepsie, slaapstoornissen en neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen, de enorme impact van epilepsie op het leven van patiënten en hun families.

Daarom steunen zij de landelijke campagne van EpilepsieNL, die zich inzet voor meer onderzoek naar epilepsie en betere behandelopties. Verpleegkundig specialist Carly Jansen: “Ik loop mee voor alle mensen die ik dagelijks ontmoet met moeilijk behandelbare epilepsie. De aanvallen en de behandelingen hebben vaak grote invloed op hun leven en dat van hun omgeving. We hebben al veel vooruitgang geboekt, maar er is nog meer onderzoek nodig.”

Sponsoring

Loop mee op zaterdag 12 oktober en steun onderzoek naar epilepsie. Of je nu zelf meeloopt, een deelnemer sponsort of gewoon komt aanmoedigen, elke bijdrage telt. Aanmelden kan via Epilepsieloop Kempenhaeghe. Kies locatie Kempenhaeghe. De loop start op 12 oktober om 10.00 uur.