Topper tussen Casteren en Marvilde eindigt onbeslist

CASTEREN – Na drie competitiewedstrijden stonden zowel Marvilde als Casteren nog zonder puntenverlies in de 5e klasse. Deze vroege topper eindigde echter in een gelijkspel, waarbij Marvilde het betere spel liet zien, terwijl Casteren vooral door strijd en een discutabele assistent-scheidsrechter op gelijke hoogte bleef.

Sterke eerste helft van beide ploegen

De wedstrijd begon met kansen aan beide kanten. Casteren startte sterk met een kans voor Niek van den Broek, die in de 11e minuut tot een corner werd verwerkt. Marvilde herpakte zich en kreeg kansen via Sem van Rhee en Ruben Dillen, maar het was uiteindelijk Vincent Bartholomeus die in de 29e minuut de score opende voor Marvilde. Casteren antwoordde vlak voor rust, toen Niek van den Broek een perfecte voorzet van Willem van Rijthoven binnenkopte, wat zorgde voor een terechte 1-1 ruststand.

Spannende tweede helft zonder winnaar

In de tweede helft kwam Marvilde na 13 minuten opnieuw op voorsprong via een kopbal van Jorg Vroomen uit een corner. Vijf minuten later stond Casteren weer gelijk, toen Tijn Wilborts profiteerde van een fout van doelman Sven Steevens en de 2-2 binnenschoot. Marvilde had daarna het meeste balbezit, maar wist dit niet om te zetten in grote kansen. Casteren kwam in de laatste minuten nog gevaarlijk opzetten, maar ook zij konden niet meer scoren.

De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel, waardoor beide ploegen nu de koppositie delen met De Raven.